středa 30. listopadu 2005

To by docela šlo, ne???

 Posted by Picasa

úterý 29. listopadu 2005

A je po basketu

 Posted by Picasa

pondělí 28. listopadu 2005

Prodloužený víkend v Alpách

...dobrým autem je to pár hodin a fakt to stojí za to. Posted by Picasa

neděle 27. listopadu 2005

Ransdorf s Bobošíkovou ve vířivce

Koncerty v TV obvykle nudí téměř stejně jako diskusní pořady politiků. Koncert v TV je jak líbání přes sklo. Nedostaneš při tom opar, ale jinak nic moc.
Páteční čétédvojkový Traband byl k dokoukání. I kdyby naše politiky zavřeli do vily s hysterickým teploušem, holčičkou, co bez toho nemůže dlouho být, s tatínkem, jehož manželka hodila jejich dvouletou dcerou tak, že ji zabila, s barbie, která neví, proč je 25. prosince svátek, s dobromyslným prosťáčkem, co tvrdí, že Vltava je ta jediná česká řeka, která teče do moře, či s tím, co je z nich asi nejchytřejší, ale zatím má pořád dokončené jen základní vzdělání, i kdyby naše politiky zavřeli do tohodle lidského ZOO, tak by nemohl vzniknout alespoň stejně zajímavý pořad jako byl páteční záznam koncertu skupiny Traband.
I když takovej Ransdorf s Bobošíkovou ve vířivce...
Posted by Picasa

sobota 26. listopadu 2005

Ztracená Adélka

Tento a podobné plakátky se před časem objevily na šedých městských zdech i na rezavějících sloupech městského osvětlení.
Trpělivé hledání přineslo zasloužený úspěch. Rodiče již mají svou Adélku doma.
Chybí jim z ní pouze jedna nožička a hlavička. Posted by Picasa

Porada nad mapou

 Posted by Picasa

pátek 25. listopadu 2005

Jedu si takhle na kole a málem mě přejede letadlo

 Posted by Picasa

čtvrtek 24. listopadu 2005

Nestihla odletět na jih

Voda v matičném jezírku postupně zamrzá. Krátce před zámrzem v něm plavala ledovou tříští i tato lyska. Druhý den ráno se již jen bezmocně třepala lapena ledem. Dilema, zda ji pomoci či radši fotografovat, jsem vyřešil jednoznačně. Série otřesných snímků na tomto místě od zítřka. Není vhodné pro mládež <18. Fakt sem už nikdy nelezte. Fakt to bude hnus! Posted by Picasa

středa 23. listopadu 2005

V kolika bytech tohodle města se právě teď milují?

To dole je vlak. Myslím, že v žádném kupé se nemilují. Zejména proto, že je to náklaďák. To vlevo je vlaková zastávka. Tam se asi také nikdo nemiluje. Zejména proto, že je zavřeno. To úplně vlevo je nemocnice. Tam to neodhadneš... To vpravo je silnice. Hlavní průtah městem ve směru východ západ. Zastavíš a jsou v tobě. Za jízdy? No taaaak!!! To asi ne? Nebo jo???
To vzadu je město. Okna, někde světlo někde tma. Je víc oken, za kterými se nenávidí nebo víc oken, za kterými se milují?
Nebo je nejvíc těch, za kterými si jsou lhostejní? Posted by Picasa

úterý 22. listopadu 2005

Myslím to upřímně

...téhle se to dá věřit! Posted by Picasa

pondělí 21. listopadu 2005

Mlhy na blatech

Kde mlhavo, tam se některým dobře daří...
František Chobot - Bušek stál v pozadí pádu Ekoagrobanky, První slezské banky a Podnikatelské banky. Právě od něj TV Prima pronajala pozemky, kde vystavěla vilu VyVolených.
František Chobot - Bušek je významný sponzor ODS.
František Chobot - Bušek vyřešil svůj spor s TV Prima použitím soukromé armády.
Žijeme v právním státě? Máme právo řešit své problémy použitím násilí?
Kdo se to plazí tou mlhou na snímku?
(zdroj informací: iDnes)
 Posted by Picasa

neděle 20. listopadu 2005

VyVolelení jsou donuceni opustit vilu

Štáb TV Prima byl zaskočen akcí soukromé armády, která přepadla vilu VyVolených. Ne, nejde o další hru v této reality show! Lze tak soudit dle toho, že info o této akci přináší i iDnes a zejména dle této exkluzivní fotografie. Ani dokonalé maskování přilbou a brýlemi nezabránilo tomu, aby na obstarožním mopedu nebyla odhalena Monika během transportu z vily. Použitý dopravní prostředek dává tušit, že akce byla skutečně nečekaná!

sobota 19. listopadu 2005

Podivný školní řád

 Posted by Picasa

Paralelní světy

Magické noci v začouzeném rockovém klubu. Podzemí obrazně i ve skutečnosti. Před desátou se nezačíná hrát snad nikdy. Končí se obvykle hodně po půlnoci... Pak už vychladlým městem někam do pelechu... Posted by Picasa

pátek 18. listopadu 2005

Příští volby vyhrají komunisté...

...jen se ještě neví z jaké politické strany budou. Posted by Picasa

čtvrtek 17. listopadu 2005

Horkýže Slíže ve Žlutém Psovi

Dneska hraje v Ponorce Marián Varga. Zajímá tě spíš Michalova volba ve Výzvě? Bude to Emil? Jo, že nevíš, kdo je to ten Varga... Hmmm...
Oslavuješ Velkou Sametovou Listopadovou Revoluci?
Podepsal jsi Několik vět? Chartu 77? Antichartu? Umíš se podepsat?
Zahodil jsi alespoň svůj rudý průkaz do hajzlíku a dobře spláchl? A co červené trenýrky?

Posted by Picasa

středa 16. listopadu 2005

Bulvár malosti

Tomuhle říkájí někteří místní politici "nový pardubický bulvár". Opravdu je to bulvár???

co píše o bulváru Wikipedia:
Václavské náměstí (hovorově zvané také Václavák) je pražské kulturní a obchodní centrum. Ve skutečnosti to není náměstí v pravém slova smyslu. Je to 682 m dlouhý a 60 m široký bulvár, který veden od Národního muzea k Můstku. Václavské náměstí bylo svědkem mnoha významných historických událostí. Je to tradiční místo pro demonstrace, oslavy a jiná masová setkání.
 Posted by Picasa

úterý 15. listopadu 2005

O provoněné ulici

Každý ráno provoněl Milhaimovku, že byla radost tudy projet na kole. Jak se oteplovalo a tím se blížila i jeho maturita, tak zpomaloval a zpomaloval až bylo jasné, že do školy na osmou nestíhá. Jak se ještě více oteplovalo, tak si tou namáhavou cestou sedal k neomítnuté cihlové zdi a tak vychutnával svůj ranní špek. "A co je to ten rozvrh?" ptával se a hodně se u toho smál. Když se svými bývalými spolužáky slavil jejich maturitu, tak mu máma ty kytky na balkóně uklidila do popelnice.
 Posted by Picasa

pondělí 14. listopadu 2005

Vysoké pracovní nasazení

Fotbaloví funkcionáři dlouho do noci řeší obtížné úkoly spojené s jejich zodpovědnou prací. Často ji vykonávají nezištně z lásky k sportu a fotbalu zvlášť.
 Posted by Picasa

neděle 13. listopadu 2005

Co na této fotografii neuvidíte

Zdánlivě poklidná noc, že?
Stačilo by se však otočit a viděli bychom partu zlodějíčků vykrádající auta. Nabídku na focení odmítli.
Pokud by zoom fotoaparátu dohlédl až do parku pod zámkem (cca 300 metrů ve směru záběru), uviděli bychom zajímavou do sebe zahleděnou dvojici na lavičce a neméně zajímavého muže s přístrojem na noční vidění a fotoaparátem poblíž.
Pokud bychom viděli za stěny divadla, tak bychom šokováni zahlédli v herecké šatně na kupě kostýmů...

(...doplňte předchozí větu!)
 Posted by Picasa

sobota 12. listopadu 2005

Nesledují let thaikonauta

Úspěchy čínské kosmounautiky jsou slečnám na obrázku zjevně úplně lhostejné. V případě obsazení naší země čínskými vojsky, se tato lhostejnost může zle vymstít.
Nezapomínejme, že úspěšný člověk kráčící po linii pionýr -> svazák -> komunista -> člen nějaké současné parlamentní strany, je připraven přivítat i čínské soudruhy!
Učíš se čínsky?
Máš doma čínské zelí?
Necháš si naoperovat šikmé oči?

 Posted by Picasa

pátek 11. listopadu 2005

Už se na to nemůže dívat

a tak se k tomu otočil zády!

Počítejte s ním: pokud jeden obyvatel našeho města vyhodí pouze 1 prázdnou nesešlapanou pet lahev týdně, tak to máme cca 100 tisíc litrů odpadu týdně.
Kolik, že to je ročně? Jaká to je asi hromada? Jak tohle může skončit? Kdy z něj nebude vidět ani hlava?

On to vidí, my ne...:(
 Posted by Picasa

čtvrtek 10. listopadu 2005

Dobrovolný letec

Tento lakýrník porušil hned několik bezpečnostních norem platných v zemích EU. Po nahlášení pozornými občany byl odchycen evropskými úředníky a pro výstrahu ostatním shozen dolů.
Byt se nalézá ve třetím podlaží. Dlažba pod okny již byla uklizena pomocí čístících prostředků, které známe z reklam.
 Posted by Picasa

středa 9. listopadu 2005

Blízká setkání třetího druhu....

Pan Kubica nikdy nejezdí pomalu. Pan Vozáb nikdy nezastavuje na stopce. Pan Kubica a pan Vozáb se ocitli jednoho dne na jednom místě. Polibek jejich automobilů byl slyšet i v nedaleké hospodě prosycené kouřem a šestikanálovým zvukem Eurosportu. Pan Kubica a pan Vozáb se do onoho okamžiku neznali. Ačkoli se potkali, tak se neznají dodnes. Jeden z nich se totiž dosud neprobral z bezvědomí...
 Posted by Picasa

úterý 8. listopadu 2005

Divoký západ (vol 2)

 Posted by Picasa

Divoký západ

Levými koly stojíš na zebře, na které stát nesmíš. Když na ní nebudeš stát, tak tě vydžibusíkují řidiči okolních krytých vozů. Nalajnováno to tu je na jeden pruh, ale stojí se ve dvou. Kdo to neví, je pako nebo Chrudimák v klobouku s platem vajíček pod zadním oknem.
Když takhle budeš stát při zkouškách v autoškole, tak tě inspektor vyhodí. Jde zřejmě o stejného chlapíka, co po práci stává levými koly na té zebře stejně jako ostatní...
PS: Taky jsi dosud nenasadil zimní gumy?
Posted by Picasa

Powered By Blogger



© Příliš starý na rock and roll * web http://instantni.blogspot.com
Použití jakýchkoli zde zveřejněných materiálů (textů, fotografií i jiného obsahu) pouze po dohodě s autorem.